Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Ajándék pont a Tállyának!

A bajnokság 7. fordulójában 1:1-es döntetlent ért el csapatunk hazai pályán a Tállya együttese ellen.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - Tállya KSE 1:1 (1:1)

 

 

Tiszaújváros: 250 néző

Jegyzőkönyv megtekintése>>

A mai mérkőzés alapján a bajnokság leggyengébb csapatát nem sikerült legyőzni itthon, így még várat magára az első hazai győzelmünk.

A győztes csapaton ne változtass?! Nem könnyű eldönteni, hogy követni kell-e az örök igazságot, hogy győztes csapaton szabad-e változtatni vagy sem. Különösen akkor, ha egyébként az utolsó kettő győztes mérkőzés (esetünkben bajnoki és kupa) összeállítása között is 8 helyen változott az összeállítás. Persze ebből a szempontból kérdéses, hogy vannak-e olyanok, akik a szerdai mérkőzésen teljesítményükkel kivívták-e a vezetőedző bizalmát.

Győzelem esetén az összeállításról kevesebb szó esik utólag, viszont esetleges vereség esetén a hozzáértő közönség a csapat összeállításában is keresheti az okokat. A mai mérkőzésen a győztes DVTK II. elleni mérkőzéshez képest csak egy helyen módosult az összeállítás, Nagy Péter helyett Nagy Dávid került a kezdőbe és a szerdán ketten, három gólt szerző Bucz és Pap páros pedig meglepetésre kimaradtak a keretből is.

Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés az elhunyt Földvári Bertalan törzsszurkolónk emlékére. Az elmúlt napok folyamatos esőzésétől függetlenül a pálya talaja alkalmas volt a mérkőzésre, köszönet a Sport-Park kollégáinak.

A vendégcsapat az első pillanattól kezdődően a védekezésre és kontrákra rendezkedett be. Fél óra elteltével egy véleményes 11-esből a vendégek szereztek vezetést, melyet még a félidő előtt egy formás támadás végén Nagy Dávid egalizált. Az első félidőben így a mezőnyfölényünket nem sikerült előnyre váltani, a második félidő első felében viszont feljött a Tállya játékban, de még így is kapufát és oldalhálót lőttünk nagyobbnál nagyobb helyzetekben. A Tállyai kiállítást követően már egykapuzott csapatunk, de sajnos a 100%-os helyzeteket is elpuskáztuk, nem sikerült a létszámelőnyt gólra váltani, az 1-1-es döntetlennel 2 pontot hagytunk veszni. 

Hajrá Újváros!

Gerliczki Máté: Több, mint 1 éve vagyok Tiszaújvárosban edző. Ezalatt az idő alatt egyszer sem foglalkoztam a játékvezetővel, most is csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy egy ajándék 11-est kapott a vendégcsapat. A rendkívül nehéz talaj ellenére szemre tetszetős futballt játszottunk és hihetetlennek tűnő sakk-matt helyzetek sokaságát hagytuk ki. Igazságtalannak érzem a döntetlent.

Jók: Hussein, Orosz, Nagy D.

 

Pachinger János: A mai mérkőzésen számunkra az volt a legfontosabb, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, hiszen az elmúlt találkozók nem úgy alakultak ahogyan elterveztük. Küzdelmes meccsen a hazai csapat valamivel aktívabb játékot mutatott, de megérdemeltük az 1 pontot, mert a védekezésünk működött.

Jók: az egész csapat

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

6 pontos meccsen hazai pályán újra vereség!

A bajnokság 11. fordulójában hazai pályán fogadta csapatunk a Tiszafüred együttesét.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - Tiszafüred VSE 1:2 (1:1)

Mind a négy utánpótlás csapatunk begyűjtötte a 3 pontot

Az elmúlt hétvégén a Tiszafüredi VSE együtteseivel mérkőztek meg utánpótlás csapataink, és mind a négy csapatunk győzelemmel hagyta el a pályát. 

Kritikus pillanatok 3:4-nél, de a végén 3:5 ide

A bajnokság 10. fordulójában idegenben lépett pályára csapatunk szombat délután a Gyöngyös otthonában.

Gyöngyösi AK - Termálfürdő FC Tiszaújváros 3:5 (2:3)

Négy meccs, egy pont

Mind a négy utánpótlás csapatunk hazai környezetben lépett pályára szombaton, az ellenfél a Várda Labdarúgó Akadémia és a KBSC együttesei voltak.

A mi sorozatunk lett szakadatlan, itthon megint nem tudunk nyerni, így lett a mai nap "szomorú vasárnap"

Az ESMTK együttesét fogadta csapatunk a bajnokság 9. fordulójában.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - ESMTK 1:2 (0:1)

Nem sikerült a pontszerzés utánpótlás csapatainknak

Az utánpótlás bajnokság hétvégén rendezett fordulóiban az U14 és U15 hazai pályán a Balmazújváros ellen, az U19 és az U17 idegenben a Debreceni Sportcentrum otthonában lépett pályára.

Változatos, közönségszórakoztató mérkőzésen ma a jobb csapat nyert (?)

A bajnokság 8. fordulójában idegenben szenvedett vereséget csapatunk a Debreceni EAC otthonában.

Debreceni EAC - Termálfürdő FC Tiszaújváros 3:2 (1:1)

2017. október 23. hétfő
Gyöngyi
KÖZTÁRSASÁG KIKIÁLTÁSA

Tabella

 1. Monori SE 10 24
 2. ESMTK 10 22
 3. Putnok FC 10 20
 4. Salgótarján 10 19
 5. MTK II. 10 16
 6. Balassagyarmat 10 15
7. Cigánd SE 10 14
 8. Nyírbátori FC 10 13
9. Debreceni EAC 10 13
 10. FC Tiszaújváros 10 11
 11. Tiszafüredi VSE 10 11
 12. Füzesgyarmati SK 10 11
 13. Jászberényi FC 10 10
 14. Gyöngyösi AK 10 10
15. DVTK II. 10 9
 16. Tállya KSE 10 6
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711