Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Továbbra is kiemelten fontos az utánpótlásnevelés

A nyári szünet az utánpótlás nevelés szempontjából sem uborkaszezon. A következő szezonban az egyes csapatokat a következő edzők fogják irányítani és a felkészülés megkezdésének időpontjai is ismertek már.

 

 

 

A nagypályás utánpótlás csapatok munkáját továbbra is Gerliczki Máté vezetőedző koordinálja majd a keddi edzői megbeszélés keretében.

Az U19 és U17 edzői váltják egymást, vagyis az U19 edzője Czerva Zoltán, míg az U17 edzője Hágen Zsolt lesz.
Az U15 és U14 edzői pedig Rémiás Róbert és Császár Zoltán lesznek.

A nagypályás utánpótlás csapatok július 24-én kezdik meg a felkészülésüket, az U19 és U17 16 órakor, míg az U15 és U14 16.30-as kezdéssel.

A Bozsik csapatok esetében az U13 edzője Bán András, az U11 csapaté Kurucz Gábor, az U9 csapaté Barabás Zoltán, míg az U7-es csapatot az NB I-es tapasztalattal rendelkező Lipusz Norbert fogja edzeni a jövőben. A Bozsik utánpótlás csapatok augusztus 21-én kezdik meg a felkészülést, az U7 és U9 16 órától, míg az U11 és U13 17 órától.

Tóth Lajos edzőbá, pedig továbbra is támogatja majd beugrós edzőként a nagyobb létszámú korosztályokat.
A korábbi gyakorlatnak megfelelően a web oldal EDZÉS menüpont alatt, az AKTUÁLIS HÉT alpont fogja tartalmazni majd a konkrét edzésnapokat.

Jó hír az utánpótlás játékosok részére, hogy a képen látható korábban megrendelt felszerelések, vagyis sporttáska, gála póló, gála rövidnadrág és futball cipők megérkeztek, azok a korábban megszokott feltételek teljesülése esetén (eszközhasználati díj, TAO nyilatkozat) a felkészülés megkezdését követően kedden és csütörtökön délután átvehetők majd az utánpótlás irodában.

Az eszközhasználati díj tekintetében a következő szezonban is a szezononkénti, átutalásos díjfizetés esetén 20% kedvezményt ad az egyesület vezetése.

Hajrá Újváros!

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

A tökéletes nem itt kezdődik

Az NB III-as csoportellenféllel szemben a mai edzőmérkőzés elérhette volna a célját a fizikai terhelés szempontjából, de sajnos Orosz kivételével összességében gyenge volt a csapat minden ponton és szempontból.

Pap Zsoltra hiába vártunk, talán majd a későbbiekben

A korábbi gólkirályunk fia, Pap Zsolt a tegnapi napon nyaralásából visszatérve először érthető módon korábbi csapatánál, a DVSC-nél jelentkezett játékra, attól függetlenül, hogy egyesületünk is szeretné a soraiban tudni.

Szalóczy is hivatásos játékos Diósgyőrben

A múlt évben szerződtetett Ternován után, idén a 18 éves Szalóczy Dávid, vagyis újabb korábbi tiszaújvárosi nevelés kapott hivatásos labdarúgói szerződést az NB I-es DVTK-nál.

A csapatjátékot építeni, hibákat javítani van még idő

Egy nehéz második felkészülési hét zárásaként az NB II-re készülő KBSC ellen voltak biztató jelek a játékban, de még nagyon sok munka vár a csapat tagjaira a következő 4 hétben és a hibákat is javítani kell.

Bucz a keretben - közel 15 év után újra

Bucz Bence is csatlakozott a Termálfürdő FC Tiszaújváros keretéhez.

Megvan a csoportbeosztás

Nincs nagy meglepetés a 2017/2018-as NB III. Keleti csoport beosztásában.

Továbbra is kiemelten fontos az utánpótlásnevelés

A nyári szünet az utánpótlás nevelés szempontjából sem uborkaszezon. A következő szezonban az egyes csapatokat a következő edzők fogják irányítani és a felkészülés megkezdésének időpontjai is ismertek már.

2017. július 21. péntek
Dániel, Daniella

Tabella

 1. Cigánd SE    
 2. Monori SE    
 3. Jászberényi FC    
 4. MTK II.    
 5. DVTK II.    
 6. Putnok FC    
7. Tállya KSE    
 8. Gyöngyös    
9. Salgótarján    
 10. ESMTK    
 11. Nyírbátori FC    
 12. Tiszafüred    
 13. FC Tiszaújváros    
 14. DVSC DEAC II.    
15. Füzesgyarmat    
 16. Balassagyarmat    
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711