Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a DVTK Labdarúgó Akadémia partnere 2021. novembertől 2024. júniusig, a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Sportgála 2023 - díjazottak

Az év végi Sportgálán ünnepélyes keretek között díjazták a labdarúgás 2023. év legjobbjait.

 

 

 

 

Ezévben rekordszámmal, közel hetvenen vettünk részt ezen a jeles eseményen.

Az egyesület vezetése az első csapat és az utánpótlás edzőinek javaslata alapján minden évben megválasztja a felnőtt és korosztályos csapatok legjobbjait, az év sportszakemberét, valamint a Kovács István díjas utánpótlás játékosát, mely díjak hagyományosan az Önkormányzat által támogatott évzáró Sportgálán kerülnek átadásra ünnepélyes keretek között.
Gratulálunk a díjazottaknak!

Hajrá Újváros!

Az U7 korosztály 2023. év játékosa - Petrik Olivér / Edzője Dohány László
Olivér intelligens, lelkes, a tanácsokra fogékony játékos. Edzésen a feladatokat nagy odaadással, legjobb tudása szerint végzi. Ügyes, jól cselez, párharcokban erős, aki mind a két lábát használja. Bátran kezdeményez, kapura veszélyesen játszik, de a támadások mellett a védekezésben is meghatározó játékos.

Az U8 korosztály 2023. év játékosa - Horváth Kornél / Edzője Tekse Bence
“Korci” U7-esként csapatunk meghatározó játékosa. Kapusként és mezőnyjátékosként egyformán megállja a helyét. Imádja a labdarúgást, olyan tulajdonságai vannak, amiket nem szabad “kiölni” belőle. Társai elfogadják, elismerik, mitöbb szeretik is! Mindkét lábával jól bánik a labdával, intelligens, tisztelettudó, nem riad vissza a kihívásoktól. Remélhetőleg sokáig egyesületünk tagja lesz.

Az U9 korosztály 2023. év játékosa - Nagy Hunor Attila / Edzője Csanálosi Gábor
Attila nagyon szorgalmas, edzést vagy mérkőzést nagyon ritkán hagy ki betegség miatt, fáradhatatlan, nagy munkabírású, támadásban és védekezésben is nagyon hasznosan játszik, erőssége a csapatnak.

Az U10 korosztály 2023. év játékosa - Kristóf Ákos / Edzője Pap Zsolt
Korosztálya egyik legtehetségesebb játékosa, aki saját korcsoportjában kiemelkedően teljesít, de az idősebbek között is megállja a helyét. Edzéseken való részvétele átlag feletti. Mindkét lábát remekül használja, az 1 az 1 elleni játéka is kimagasló. Néha kicsit elragadja a hév, de ez a túlzott győzni akarásából adódik. Ha ezen átlendül és fejlődése töretlen lesz, akkor nagyon szép jövő előtt állhat.

Az U11 korosztály 2023. év játékosa - Szabó Zsombor / Edzője Barabás Zoltán
Zsombor szorgalmas, kitartó, kiváló képességű játékos. A pályán rendkívül gyors, jól cselez, csapatjátékban a védekezés területén fontos szerepet tölt be. Az U11-es csapat alapembere. A saját edzésein kívül, részt vesz a Körzet Központi edzéseken, amely még jobban hozzájárulhat a fejlődéséhez. Megalkuvást nem tűrő játékával edzéseken és mérkőzéseken is igyekszik magából a maximumot kihozni. Ha Zsombor ilyen ütemben fejlődik, akkor nagyon szép sportkarrier áll előtte!

Az U12 korosztály 2023. év játékosa - Csuka Bence / Edzője Császár Zoltán
Belső védőként meghatározó jétékos és a csapat kapitánya. Mérkőzéseken és edzéseken is igyekszik a legjobbat kihozni magából. Határozottság és céltudatosság jellemzi. Nem csak a védekezésben és a védelem irányításában jár élen, hanem a támadás építésében is aktívan szerepet vállal. Többször sikerült bevennie az ellenfelek kapuját. Nem csak lábbal bánik ügyesen a labdával, kifejezetten jól fejel. Amennyiben kitartása és a szorgalma megmarad, akkor szép sportkarrier áll előtte!

Az U13 korosztály 2023. év játékosa - Császár Levente / Edzője Császár Zoltán
Nagy elszántság jellemzi. Harmadik éve tagja az U13-as csapatnak, az előző kettő szezonban szélső védőként szerepelt, az idei szezonban már belső védőként játszik. Nagyon sokat fejlődött mind technikailag, mind taktikailag. Megbízható, igyekszik edzője kéréseit betartani. Mérkőzéseken amennyiben lehetősége adódik, akkor szívesen segíti a támadásokat. A labdarúgás a mindene, szabadidejében is nagyon sokat focizik. A sportolás mellett a tanulásra is odafigyel, jeles tanuló. Amennyiben kitartása és szorgalma megmarad, akkor Levente előtt szép és eredményes sportkarrier áll.

Az U15 korosztály 2023. év játékosa - Jávorszki Tamás / Edzője Petruska Gábor
Korát meghazudtoló jellem, intelligens játékos. Technikailag és taktikailag is magas minőséget képvisel. Mentálisan is nagyon erős, igazi küzdő. A középpálya egyik alappillére, játéka érett, modern footballt mutat. A csapat is elismeri játékát, tudását. Az edzéslátogatása az egyik legmagasabb, alázata jó példa lehet sok fiatal számára. Minden edzésen és meccsen úgy hajt, hogy az megalkuvást nem tűr. Pár éven belül ha ugyanígy folytatja, a felnőtt csapat ajtaján fog kopogtatni.

Az U16 korosztály 2023. év játékosa - Ágoston Máté / Edzője Hágen Zsolt
Ágoston Máté belső védőként hétről-hétre a csapat egyik legjobbja, edzésmunkája, kitartása, fegyelmezettsége, megalkuvás nélküli küzdeni tudása mintául szolgál társainak. Igazi csapatember, amit jól mutat, hogy idén egy hiányposzton, számára is új szerepkörben belső védőt játszik, felvállalva ezzel a pozícióval járó felelősséget. Máté nagyszerűen ötvözi a fizikai és a mentális képességeket, sportemberként mindig a legjobb teljesítményre törekszik. A labdarúgás mellett tudatosan építi a jövőjét, az iskolában a tanulásban is jeleskedik, szorgalmával bizonyítva, hogy a tanulás és a sport jól kiegészíti egymást.

Az U19 korosztály 2023. év játékosa - Jávorszki Regő / Edzője Vámosi Csaba
Igazi CSAPAT játékos. Mindent megtesz a csapatért és az egyesületért pályán és pályán kívül is. Csupaszív, fegyelmezett játékos aki sokat fejlődött technikailag és taktikailag ebben az évben. Egy az egy elleni védekező párharcait nagy százalékban megnyeri és még a támadásokat is segíti jó mélységi passzaival. Gyors, sokat keresi a párharcot, pontrúgásoknál fejjel lábbal veszélyes. Edzéslátogatottsága kimagasló.

A Női csapat 2023. év játékosa - Katona László Zoltánné (Rónai Alíz) Edzője Dohány László
A védelem egyik pillére. Harcos, lelkes játékával megkeseríti az ellenfél támadóinak életét. Edzéslátogatottsága kimagasló, követendő példa a legtöbb csapattársának. A pályán kívül is a csapat jóértelembe vett hangadói közt van, bátorítására, segítségére mindig számíthatnak társai.

A felnőtt csapat 2023. év játékosa - Tóth Borisz / Edzője Vitelki Zoltán
Csupaszív játéka példaértékű minden fiatal számára. Második szezonja Tiszaújvárosban és még mindig csak 21 éves, vagyis nagyon hosszú sportkarrier áll még előtte. Teljesítményében bár voltak hullámvölgyek, de jelenleg a csapat stabil és meghatározó tagja.

A 2023 LABDARÚGÁS SPORTÁG LEGJOBBJA - Herceg Péter
Pár hónap kitérővel 8 éve Tiszaújváros játékosa. Hihetetlen magabiztosságot ad a a kapuban, ez a csapat tavaszi teljesítményének alapja volt, és ami nagyon szükséges volt ahhoz, hogy a csapat magabiztosan teljesítette az elvárásokat.

A 2023. év LABDARÚGÁS Sportszakembere – Szalánczi Tamás
Az utánpótlás szakmai vezetőjeként segíti egyesületünk utánpótlás munkáját. Elismerten nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, amit szívesen oszt meg edző kollégáival. A szakmai munkához való hozzáállása példaértékű és példamutató.

„Kovács István” díjas labdarúgó
Kovács István 371 mérkőzésen lépett pályára az egyesület színeiben. Hihetetlen módon szerette a futballt, melyre mindig is nagy alázattal és tisztelettel tekintett. Példaértékű volt a csapattársakhoz való viszonya, igazi csapatjátékos volt. Azon szerencsések számára, akik együtt játszhattak vele, örök emlék marad a futball iránti elhivatottsága és tisztelete. Korábbi díjazottak: 2012 - Varró Bálint, 2013 - Nagy Dénes, 2014 - Sebők Gergő, 2015 - Papp István, 2016 - Szegő Márk Botond, 2017 - Száraz Ádám, 2018 - Szalina Ádám, 2019 - Kovács Kristóf, 2020 – Tóth Simon, 2021 – Puskás Gergő, 2022 – Elek Mátyás,

„Kovács István” kitüntető díját az elnökség döntése alapján 2023-ban Jávorszki Regő érdemelte ki.

Labdarúgó napközis nyári tábor - Jelentkezz most!

2024. május 15. szerda
Zsófia, Szonja
Május 2024
hfő ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tabella

1. Putnok FC 28 59
2. Cigánd SE 28 54
3. DVSC II. 28 50
4. Kisvárda II. 28 50
5. DEAC 28 47
6. FC Tiszaújváros 28 44
7. Karcagi SE 28 42
8. Újpest FC II. 28 41
9. Eger SE 28 41
 10. FC Hatvan 28 33
11. DVTK II. 28 32
12. Tiszafüredi VSE 28 32
13. Sényő FC 28 32
14. SBTC 28 31
15. REAC 28 21
16. Gyöngyösi AK 28 8
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711