Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a DVTK Labdarúgó Akadémia partnere 2021. novembertől 2024. júniusig, a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Bravúros tornagyőzelmet szerzett U9-es csapatunk Hajdúnánáson

Hajdúnánási és Hevesi teremtornákon léptek pályára utánpótlás csapataink közül jónéhányan az elmúlt hétvégén. 

 

 

 

Az eredményeik:

U9

A 12 csapatos tornán két csapattal vettünk részt.

A "B"csapatunk eredményei:
TFCT-Bozsik Akadémia "A" 0-3
TDebreceni SI "A"-FCT 3-0
TFCT-Borsod Volán 1-0 gól: Kassai B
TFCT-MFK Zemplín(SK) 1-0 gól: Katlan A

"B" csapatunk igen erős csoportba került. A nyíregyházi Bozsik Akadémia,és a Debreceni SI kemény diónak bizonyult, három gólos vereséget szenvedtünk mindkét csapattól. A helyosztó mérkőzéseken sokkal jobban játszottunk,és két győzelemmel a kilencedik helyet szereztük meg.

Az "A" csapatunk első helyezést ért el.
Eredmények:

TFCT-Kazincbarcika 1-0 G: Suhajda P
TFCT-DSI "B" 1-0 G: Emődi
TFCT-Bozsik Akadémia B 1-1 G: Rémiás büntetőkkel:3-2 (G:Rémiás, Suhajda, Emődi)
TFCT-DSI "A" 2-1 G: Emődi, Gulácsi

Az első mérkőzés nagyon fontos volt,ugyanis egy remek Kazincbarcikát sikerült megvernünk gyengébb játékkal. Következett a DSI, akiket nagyon nehezen tudtunk leküzdeni. Az elődöntőben a Bozsik Akadémia ellen hátrányból felállva döntetlenre hoztuk a mérkőzést, majd a büntetőpárbajban 3-2 re bizonyultunk jobbnak. A döntőben a DSI "A" csapata vezetett ellenünk, de megfordítottuk a mérkőzést és szenzációs tornagyőzelmet arattunk.
Különdíjasunk is akadt, a torna legjobb kapusa Bodnár Balázs lett.

A csapat tagjai: Bodnár Balázs,Suhajda Péter,Rémiás Máté,Emődi Kende,Gulácsi Márk,Katlan Adrián,Vámosi Zsombor,Hadobás Örs,Virág István,Kassai Bálint

Rémiás Róbert (edző): - Mindkét csapatomra rendkívül büszke vagyok. Erős csapatok ellen, szinte valamennyien minden mérkőzést végig játszottak, ami 18 perces mérkőzéseknél igen csak kimerítő. Hozzáállásuk,akarásuk, teljesítményük példaértékű. Kiegészítették,segítették egymást minden mérkőzésen.Igazi csapategységről tettek tanúbizonyságot,és remek karácsonyi ajándékot kaptunk tőlük. Köszönjük szépen mindenkinek. Kellemes Ünnepeket és jó pihenést kívánok !

U14

Csoport mérkőzések:

Loki Focisuli (fehér) - TFCT 1-2 (góllövő: Kiss P. Erős K.)
Hajdúböszörmény TE - TFCT 3-1 (góllövő: Bodnár L.)
Nánási Focisuli (sárga) - TFCT 0-6 (góllövő: Bodnár L. Kiss P. 2 Tóth S. 3)
Helyosztó 3. helyért:

TFCT - Loki Focisuli (fehér) 1-6 (góllövő: Erős K.)

A csapat játékosai: Erős K., Bubenkó A., Bodnár L., Deim M., Derecskei K., Tóth S., Kiss P.

Barabás Zoltán: - Vannak ügyes játékosaink. Miként a nagypályás bajnokságban, most is bebizonyosodott, hogy le tudunk győzni bárkit, de! ki is tudunk kapni bárkitől.

Lányok (8) csapat

„A” csoport.
- Debreceni LA.

- Hajdúnánás „A”

- Tiszaújváros

- Hajdúböszörmény

”B” csoport

- Debreceni SI.

- Gyulai Amazonok

- Hajdúnánás”B”

Az eredmények:

Hajdúnánás 1 : 1    TFC Tiszaújváros            Gólövő: Balizs Niki.
Debreceni LA 6 : 2 TFC Tiszaújváros            Góllövő: Balizs Niki (2).
TFC Tiszaújváros 0 : 1   Hajdúböszörmény

"A" csoport végeredménye:

1. DLA 9 pont 1, 2. Hajdúböszörmény 6 pont, 3. TFC Tiszaújváros 1 pont, 4. Hajdúnánás „A” 1 pont 

"B" csoport

1.Gyulai Amazonok 6 pont, 2. Hajdúnánás „B” 3 pont, 3. DSI 0 pont 

A két csoport 1-2 helyezettjei Játszottak az 1-4 helyért, A 3-4 helyezettek az 5-8 helyért. 

5 - 8 helyért:

 

Hajdúnánás "A" - TFCT 3-0

7. helyért:

TFCT - DSI 5-0

A csapat tagjai voltak: - Katona Barbara Elizabett, Gondos Vanda, Stadler Bettina, Kováts Alíz, Mészáros Enikő, Balizs Nikolett, Katona Rita

Bán András (mb. edző): - Összegezve a csapat teljesítményével nagyon elégedett voltam a látottak alapján. Voltak tőlünk jóval előrébb járó illetve hasonló képességű csapatok. Kitűnő teljesítményt nyújtott Katona Barbi és Balizs Niki, de a többiekre sem lehet egyetlen rossz szavam sem. A helyezésünk ellenére úgy érzem nagyon jól szolgálta a csapat fejlődését és az elkövetkezendőkben a sikeresebb részvételét.
GRATULÁLOK CSAJOK!

 

U11-es csapatunk Hevesen lépett pályára.

Hágen Zsolt edző. - 2015. december 20-án Hevesben vettünk rész a Berze Kupán, ahol a Jászberény csapatát 3:1-re győztük le, a Pásztó csapatával 2:2-es döntetlent értünk el, míg sajnos a Borsod Volán (0:3) és a Salgótarján (0:2) csapataitól vereséget szenvedtünk, így nem jutottunk tovább és nem szólhattunk bele az érmekért vívott küzdelmekbe.

Az első két mérkőzésen jól és eredményesen is játszottunk, a 2:2-es döntetlenbe talán az is szerepet játszhatott, hogy 2:0-s vezetésünk után több játékosomnak is játéklehetőséget adtam, ez megzavarhatta az addigi összhangot, szükségét éreztem azonban, hogy minél többen játszanak minél több játékpercet, hiszen gyerekekről van szó, akik imádják és játszani akarják a labdarúgást, nem a kispadról nézni… Sajnos a Borsod Volán és a Salgótarján elleni meccsen már nem tudtunk jó teljesítményt nyújtani, mivel mindkét meccsen az ellenfél szerezte meg a vezetést, így nekünk az eredménykényszer miatt egyre többet kellett kockáztatva támadnunk - sikertelenül, azon a délutánon nem tudtunk további pontokat szerezni. A tapasztalatokat levontam amit közösen majd kielemzünk, tény, hogy a labdakihozatalban és a labdatartásban sokat kell még fejlődnünk, ha a hasonló játékerőt képviselő csapatok ellen eredményesebbek akarunk lenni.

A srácok szomorúak voltak, hogy nem sikerült a csoportból továbbjutni, de megbeszéltük, a 2016-os esztendő ad majd a számunkra javítási lehetőséget.