Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

A 2017-es év értékelése és a Sportgála díjazottjai

Néhány mondatban értékeljük a 2017-es évet és közzétesszük a labdarúgás sportágban a Sportgálán díjazottak névsorát, akiknek ezúton is gratulálunk, jó egészséget és további sportsikereket kívánunk.

 

 

 

Ezúton kívánunk továbbá minden szurkolónknak, támogatónknak, játékosunknak, edzőnknek és dolgozóinknak, segítőinknek is Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt!

Összegezve a felnőtt és az utánpótlás csapatok szakmai munkája, az eredményesség jónak értékelhető a 2017. évben. Az egyesület több mint 200 főnek biztosított és biztosít rendszeres sportolási lehetőséget. Dicséretes a Magyar Kupában való szereplés, ahol a legjobb 16 közé jutásnál búcsúzott a csapat (korábban az NB I-es Haladás csapatát is búcsúztatva) így az országos média kiemelten foglalkozott az egyesülettel.

Örömteli, hogy a felnőtt csapat a három csoportos NB III. Keleti csoportjában végeredményben megtartotta pozícióját. Sikerként könyvelhető el, hogy az utánpótlásnál stabil a csapatok és az igazolt labdarúgók száma. Az elmúlt évben is az egyesület szervezésében megrendezésre került a nyári napközis tábor, az Alaitner utánpótlás torna, a Sportfesztivál keretében öregfiúk és utánpótlás tornák is.

Fontos és kiemelendő, hogy az egyesület csapatainak 2017-ben is minden infrastrukturális feltétel adott volt a Tiszaújvárosi Sportcentrumban az eredményes munka elvégzéséhez. Ki kell emelni továbbá, hogy mindezek köszönhetők az egyesület fő támogatójának, vagyis Tiszaújváros Önkormányzatának.

A Sportgála rendezvényen Egyesületünk tombolára felajánlott két db FC Tiszaújváros mezt és két darab focilabdát.

Labdarúgás sportágban az edzők javaslatai alapján a következő sportolók lettek korosztályuk legjobbjai, illetve a 2017-es év Labdarúgás sportszakembere Járai József.

Az U7 korosztály 2017. év játékosa: Bolgár Ádám

Korosztályában az egyik legügyesebb játékos. Jól bánik a labdával, sokat fut a pályán, sok gólt lő, támadásban és védekezésben is kimagaslóan teljesít. Szinte minden edzésen jelen van. Az edzéseken soha nem sír, soha nem fáj neki semmi és nem panaszkodik soha semmire.

Az U9 korosztály 2017. év játékosa: Birk Balázs

Korosztályában az egyik legügyesebb játékos. Jól bánik a labdával, szorgalmas és ügyes.

Az U11 korosztály 2017. év játékosa: Orosz Dániel

Edzéslátogatottsága 90%-os, a csapatérdek szem előtt tartása a legfontosabb számára. Szorgalmas, fizikai, technikai képességei alapján a csapat egyik legtehetségesebb és gólerősebb játékosa. A mérkőzéseken megbízhatóan teljesít, a rábízott feladatokat mindig próbálja a legjobban végrehajtani. Több poszton bevethető, csapattársai tisztelik és szeretnek vele egy csapatban játszani.

Az U13 korosztály 2017. év játékosa: Bodnár Viktor

A korosztályában az U13-ban csapatának húzóembere, társai tisztelik. Az U14-es csapat edzéseit is látogatja, teljes odaadással végzi a feladatokat. Rendszeresen részt vesz Diósgyőrben a megyei válogatott edzésein. Iskolában első osztályos kora óta kitűnő eredményt produkál, azaz kitűnő tanuló és sportoló. Példamutató a magatartásával, szorgalmával, megbízhatóságával, és segítőkészségével kivívta társai tiszteletét.

Az U14 korosztály 2017. év játékosa: Tarnóczi Balázs

Korosztályában az U14-es labdarúgó csapatának alapembere, nagyon pozitív hatással van társaira, igazi vezéregyéniség. A megyei válogatott korosztályos csapatánál is számítanak a játékára, több csapat is felfigyelt a tehetségére. Tanulmányi eredménye jó. Labdarúgó diákolimpiákon többször a megyei döntőig segítette csapatát. Amennyiben továbbra is komolyan veszi a labdarúgást, akkor szép jövő áll előtte.

Az U15 korosztály 2017. év játékosa: Gulyás Krisztián

Csapatkapitány, példamutató magatartásával és teljesítményével kiérdemeli az U15-ös csapat év játékosa címet. Edzésekről alig hiányzik, hozzáállása kimagasló. 10 gólt szerzett eddig a bajnokságban, a csapat legeredményesebb játékosa. Segíti csapattársait, munkáját maximális fegyelemmel, kitartással, odaadással végzi.

Az U17 korosztály 2017. év játékosa: Kovács Kristóf

Kristóf 2002-es születésűként az U17-es csapat meghatározó játékosa, hozzáállásával és játéktudásával a pályán, és a pályán kívül is kiemelkedő teljesítményt nyújt, amivel követendő példát mutat a társainak. Fizikai és technikai adottságai igen jók, a gyors felfogóképességének köszönhetően taktikailag is fejlődőképes, mentális bázisa erős, adottságai predesztinálják, hogy NB-s szinten futballozzon felnőttként. Belső védő létére nem csupán a védekezésben, hanem a támadásszervezésben is aktív szerepet vállal, legfőbb erénye, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt hétről-hétre a bajnokságban. Az iskolában is jó teljesítményt nyújt, tudatosan készül a sportbeli és a sporton kívüli tervei megvalósítására.

Az U19 korosztály 2017. év játékosa: Száraz Ádám – a 2017-es év „Kovács István” díjasa

Tavasszal az U17-es csapat, míg ősszel az U19 csapat meghatározó játékosa, csatára. Szerény, igazi csapatember. Mérkőzéseken mutatott példamutató hozzáállásával és szorgalmával, és korosztályos bajnokságokban megszerzett 60 góljával járult hozzá a csapat eredményes szerepléséhez. Rendszeresen látogatja az edzéseket, a felnőtt csapat edzéseit, ahol mindig megfelelő akarattal igyekszik dolgozni azért, hogy megvalósítsa saját és csapata céljait.

A felnőtt csapat 2017. év játékosa: Orosz Máté

Fantasztikus képességű játékos, hihetetlenül képzett és óriási munkabírású, de a tulajdonságai közül az alázatot kell mindenképpen kiemelni. Az, ahogy a csapattársaihoz, a stábhoz, a vezetőkhöz, a szurkolókhoz viszonyul, csak a legnagyobb jellemekre jellemző. Nagyon keményen dolgozó személy, aki elsősorban saját magával szemben maximalista. Adott egy utolsó esélyt a pályafutásának és ezzel az eséllyel napról-napra hihetetlen energiákat felszabadítva folyamatosan élni tud.

A 2017. év labdarúgás sportág legjobbja: Hussein Shadi

Debrecenben nevelkedett, 3 éve Tiszaújvárosban játszó labdarúgó. Isten áldotta tehetség, aki ebben az évben kezdte igazán használni és kihasználni tehetségét. Szerénységével és zsenialitásával igazi példakép lehet a tiszaújvárosi gyerekek körében. A csapat egyik vezéregyénisége, amit gólokkal és gólpasszokkal igazol. Technikailag és taktikailag is képzett játékos, aki egyértelműen a csapat érdekeit tartja a legfontosabbnak.

A 2017. év labdarúgás Sportszakembere: Járai József

1980-tól folyamatosan Tiszaújváros labdarúgásának meghatározó egyénisége, 2003-tól a klub elnökségének tagja. Kiváló, alázatos, példaértékű, őszinte, igazi sportember, így sok fiatal példaképe. Ő a „Szőke Szikla”, aki 300 felnőtt bajnoki mérkőzésével és 32 góljával a Club egyik ikonja, mindenki JARÁ-ja!

Legnézettebb cikkek

FCT Induló

Legfrissebb hírek

U9-es torna Debrecenben

Az U9-es korosztály a Debreceni Sportiskola szervezésében egy 17 csapatot felvonultató korosztályos labdarúgó tornán vett részt Debrecenben. A tornát Barabás Zoltán edző értékelte.

A csapatnak és Bucznak is csak így tovább!

Az első három forduló tekintetében a vezetőség 4 pont megszerzését tűzte ki célul, a Monor elleni vereség és Nyírbátor elleni döntetlent követően ma a március 17-ről pótolt MTK II. elleni mérkőzésünkön begyűjtöttük a 4 ponthoz szükséges győzelmet. 

Felemás eredmények a hétvégi fordulóban

Az elmúlt hétvégén a Tiszafüredi VSE és a Karcagi SE együttesei ellen léptek pályára utánpótlás csapataink. A négy mérkőzésen 2 győzelem és 2 vereség született.

Tájékoztatás

Az elnökség a mai naptól kezdődően a hazai mérkőzések esetében a 75. életévüket betöltött nézők esetén ingyenes belépést biztosít (minden esetben igazolni szükséges).

Jogtalan kiállítás, váratlan vereség

A bajnokság 23. fordulójában hazai pályán fogadtuk a Debreceni EAC csapatát és egy gólos vereséget szenvedtünk.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - DEAC 0:1 (0:0)

Utánpótlás eredmények

Az elmúlt hétvégén az U14 és U15-ös csapatunk a Miskolci Népkert Volán, hétközben az U19 és U17 a Várda Labdarúgó Akadémia ellen lépett pályára.

0-1 idegenben, vagyis megy a szekér

A 22. fordulóban ma Múcsonyban, a szomszédvár Tállya KSE csapata ellen játszottuk 20. soron következő mérkőzésünket.

Tállya KSE - Termálfürdő FC Tiszaújváros 0:1 (0:0)

2018. április 22. vasárnap
Csilla, Noémi
A Föld napja

Tabella

 1. Monori SE 21 55
 2. ESMTK 21 44
 3. Putnok FC 22 35
 4. FC Tiszaújváros 22 31
 5. Füzesgyarmati SK 21 30
 6. Jászberényi FC 21 29
7. MTK II. 21 28
 8. DVTK II. 21 28
9. Nyírbátori FC 22 27
 10. Cigánd SE 22 25
 11. Debreceni EAC 21 24
 12. Tállya KSE 21 23
 13. Balassagyarmat 22 23
 14. Gyöngyösi AK 20 23
15. Tiszafüredi VSE 22 20
 16. Salgótarján Kizárva! 0 0
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711