Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

A 2017-es év értékelése és a Sportgála díjazottjai

Néhány mondatban értékeljük a 2017-es évet és közzétesszük a labdarúgás sportágban a Sportgálán díjazottak névsorát, akiknek ezúton is gratulálunk, jó egészséget és további sportsikereket kívánunk.

 

 

 

Ezúton kívánunk továbbá minden szurkolónknak, támogatónknak, játékosunknak, edzőnknek és dolgozóinknak, segítőinknek is Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt!

Összegezve a felnőtt és az utánpótlás csapatok szakmai munkája, az eredményesség jónak értékelhető a 2017. évben. Az egyesület több mint 200 főnek biztosított és biztosít rendszeres sportolási lehetőséget. Dicséretes a Magyar Kupában való szereplés, ahol a legjobb 16 közé jutásnál búcsúzott a csapat (korábban az NB I-es Haladás csapatát is búcsúztatva) így az országos média kiemelten foglalkozott az egyesülettel.

Örömteli, hogy a felnőtt csapat a három csoportos NB III. Keleti csoportjában végeredményben megtartotta pozícióját. Sikerként könyvelhető el, hogy az utánpótlásnál stabil a csapatok és az igazolt labdarúgók száma. Az elmúlt évben is az egyesület szervezésében megrendezésre került a nyári napközis tábor, az Alaitner utánpótlás torna, a Sportfesztivál keretében öregfiúk és utánpótlás tornák is.

Fontos és kiemelendő, hogy az egyesület csapatainak 2017-ben is minden infrastrukturális feltétel adott volt a Tiszaújvárosi Sportcentrumban az eredményes munka elvégzéséhez. Ki kell emelni továbbá, hogy mindezek köszönhetők az egyesület fő támogatójának, vagyis Tiszaújváros Önkormányzatának.

A Sportgála rendezvényen Egyesületünk tombolára felajánlott két db FC Tiszaújváros mezt és két darab focilabdát.

Labdarúgás sportágban az edzők javaslatai alapján a következő sportolók lettek korosztályuk legjobbjai, illetve a 2017-es év Labdarúgás sportszakembere Járai József.

Az U7 korosztály 2017. év játékosa: Bolgár Ádám

Korosztályában az egyik legügyesebb játékos. Jól bánik a labdával, sokat fut a pályán, sok gólt lő, támadásban és védekezésben is kimagaslóan teljesít. Szinte minden edzésen jelen van. Az edzéseken soha nem sír, soha nem fáj neki semmi és nem panaszkodik soha semmire.

Az U9 korosztály 2017. év játékosa: Birk Balázs

Korosztályában az egyik legügyesebb játékos. Jól bánik a labdával, szorgalmas és ügyes.

Az U11 korosztály 2017. év játékosa: Orosz Dániel

Edzéslátogatottsága 90%-os, a csapatérdek szem előtt tartása a legfontosabb számára. Szorgalmas, fizikai, technikai képességei alapján a csapat egyik legtehetségesebb és gólerősebb játékosa. A mérkőzéseken megbízhatóan teljesít, a rábízott feladatokat mindig próbálja a legjobban végrehajtani. Több poszton bevethető, csapattársai tisztelik és szeretnek vele egy csapatban játszani.

Az U13 korosztály 2017. év játékosa: Bodnár Viktor

A korosztályában az U13-ban csapatának húzóembere, társai tisztelik. Az U14-es csapat edzéseit is látogatja, teljes odaadással végzi a feladatokat. Rendszeresen részt vesz Diósgyőrben a megyei válogatott edzésein. Iskolában első osztályos kora óta kitűnő eredményt produkál, azaz kitűnő tanuló és sportoló. Példamutató a magatartásával, szorgalmával, megbízhatóságával, és segítőkészségével kivívta társai tiszteletét.

Az U14 korosztály 2017. év játékosa: Tarnóczi Balázs

Korosztályában az U14-es labdarúgó csapatának alapembere, nagyon pozitív hatással van társaira, igazi vezéregyéniség. A megyei válogatott korosztályos csapatánál is számítanak a játékára, több csapat is felfigyelt a tehetségére. Tanulmányi eredménye jó. Labdarúgó diákolimpiákon többször a megyei döntőig segítette csapatát. Amennyiben továbbra is komolyan veszi a labdarúgást, akkor szép jövő áll előtte.

Az U15 korosztály 2017. év játékosa: Gulyás Krisztián

Csapatkapitány, példamutató magatartásával és teljesítményével kiérdemeli az U15-ös csapat év játékosa címet. Edzésekről alig hiányzik, hozzáállása kimagasló. 10 gólt szerzett eddig a bajnokságban, a csapat legeredményesebb játékosa. Segíti csapattársait, munkáját maximális fegyelemmel, kitartással, odaadással végzi.

Az U17 korosztály 2017. év játékosa: Kovács Kristóf

Kristóf 2002-es születésűként az U17-es csapat meghatározó játékosa, hozzáállásával és játéktudásával a pályán, és a pályán kívül is kiemelkedő teljesítményt nyújt, amivel követendő példát mutat a társainak. Fizikai és technikai adottságai igen jók, a gyors felfogóképességének köszönhetően taktikailag is fejlődőképes, mentális bázisa erős, adottságai predesztinálják, hogy NB-s szinten futballozzon felnőttként. Belső védő létére nem csupán a védekezésben, hanem a támadásszervezésben is aktív szerepet vállal, legfőbb erénye, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt hétről-hétre a bajnokságban. Az iskolában is jó teljesítményt nyújt, tudatosan készül a sportbeli és a sporton kívüli tervei megvalósítására.

Az U19 korosztály 2017. év játékosa: Száraz Ádám – a 2017-es év „Kovács István” díjasa

Tavasszal az U17-es csapat, míg ősszel az U19 csapat meghatározó játékosa, csatára. Szerény, igazi csapatember. Mérkőzéseken mutatott példamutató hozzáállásával és szorgalmával, és korosztályos bajnokságokban megszerzett 60 góljával járult hozzá a csapat eredményes szerepléséhez. Rendszeresen látogatja az edzéseket, a felnőtt csapat edzéseit, ahol mindig megfelelő akarattal igyekszik dolgozni azért, hogy megvalósítsa saját és csapata céljait.

A felnőtt csapat 2017. év játékosa: Orosz Máté

Fantasztikus képességű játékos, hihetetlenül képzett és óriási munkabírású, de a tulajdonságai közül az alázatot kell mindenképpen kiemelni. Az, ahogy a csapattársaihoz, a stábhoz, a vezetőkhöz, a szurkolókhoz viszonyul, csak a legnagyobb jellemekre jellemző. Nagyon keményen dolgozó személy, aki elsősorban saját magával szemben maximalista. Adott egy utolsó esélyt a pályafutásának és ezzel az eséllyel napról-napra hihetetlen energiákat felszabadítva folyamatosan élni tud.

A 2017. év labdarúgás sportág legjobbja: Hussein Shadi

Debrecenben nevelkedett, 3 éve Tiszaújvárosban játszó labdarúgó. Isten áldotta tehetség, aki ebben az évben kezdte igazán használni és kihasználni tehetségét. Szerénységével és zsenialitásával igazi példakép lehet a tiszaújvárosi gyerekek körében. A csapat egyik vezéregyénisége, amit gólokkal és gólpasszokkal igazol. Technikailag és taktikailag is képzett játékos, aki egyértelműen a csapat érdekeit tartja a legfontosabbnak.

A 2017. év labdarúgás Sportszakembere: Járai József

1980-tól folyamatosan Tiszaújváros labdarúgásának meghatározó egyénisége, 2003-tól a klub elnökségének tagja. Kiváló, alázatos, példaértékű, őszinte, igazi sportember, így sok fiatal példaképe. Ő a „Szőke Szikla”, aki 300 felnőtt bajnoki mérkőzésével és 32 góljával a Club egyik ikonja, mindenki JARÁ-ja!

Legnézettebb cikkek

FCT Induló

Legfrissebb hírek

Győzelem Mád ellen

Szabolcs és Hajdú után a Borsod Megyei I-es Mád FC ellen játszottuk ötödik felkészülési mérkőzésünket.

Nagyszabású utánpótlás teremlabdarúgó torna Tiszaújvárosban

2018. február 24 és 25-én összesen 8 korosztályban rendez rangos teremtornát a Termálfürdő FC Tiszaújváros Labdarúgó Egyesület a Sportcentrum játékcsarnokában és edzőtermében.

Brusztos 1-1-es döntetlen!

Újabb felkészülési mérkőzést játszott csapatunk szombat délelőtt, a szintén NB III-as DVTK II. együttesét fogadtuk hazai környezetben.

FC Tiszaújváros - DVTK II. 1:1

Sérülések és sok gól a mai mérkőzésen

Szerda délután újabb felkészülési mérkőzést játszott csapatunk a megyei I-es Tarpa együttese ellen.

FC Tiszaújváros - Tarpa 6:0 (3:0)

Nálunk folytatják!

A mai nappal csatlakozott csapatunkhoz Faggyas Milán és Molnár Máté, akik várhatóan a kezdőben kaphatnak majd helyet és erősségei lehetnek csapatunknak tavasszal.

Döntetlen Érden

Felkészülési mérkőzést játszott szombaton csapatunk a szintén NB III-as Érd együttese ellen.

Érd - Termálfürdő FC Tiszaújváros 0:0

Megérkezett a hideg, kezdődik a felkészülés

Minden korosztályban visszatértek a csapatok a Sportcentrumba és ma megkezdték a felkészülésüket a tavaszi szezonra.

2018. február 19. hétfő
Zsuzsanna
Február 2018
hfő ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Tabella

 1. Monori SE 16 40
 2. Salgótarján 16 32
 3. ESMTK 14 30
 4. MTK II. 15 26
 5. Putnok FC 16 25
 6. Tiszafüredi VSE 16 23
7. Nyírbátori FC 16 21
 8. Füzesgyarmati SK 16 21
9. Jászberényi FC 16 21
 10. Cigánd SE 16 20
 11. FC Tiszaújváros 16 18
 12. Balassagyarmati VSE 16 17
 13. Gyöngyösi AK 16 17
 14. DVTK II. 15 15
15. DEAC 16 14
 16. Tállya KSE 16 13
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711