Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Nem tudjuk megtörni a putnoki átkot!

Szombaton 17:30 órakor került sor az NBIII. Keleti csoportjának 1. fordulójára, amelynek keretén belül a megyei rivális Putnok FC gárdáját fogadtuk.
Képek a mérkőzésről>>

 

 

 

A nagy melegben mintegy 250 néző volt kíváncsi a találkozóra, amelyet sajnos gyászszünettel kellett kezdenünk a közelmúltban elhunyt, korábbi játékosunk és edzőnk Farkas Béla, valamint a vendég Putnok FC vezetőedzőjének, Koszta Péternek az édesanyja emlékére.

Az első félidőben csapatunk több ígéretes helyzetet is kialakított, de vagy a kapus hárított bravúrral vagy pedig mi vétettük el az irányzékot. Ebben a játékrészben látszott, hogy a vendégek nem erőltetik a támadásokat, de mezőnyben jól kombináltak, higgadtan járatták a labdát, bár a kapunkra 1-2 gyengébb lövéstől eltekintve, nem jelentettek veszélyt.

A szünetben mindkét csapat cserélt. Nálunk Turcsik váltotta Bussyt, a vendégeknél pedig Kemény érkezett Csirszki helyett. A 2. játékrészben mindkét csapat szerette volna a maga javára billenteni a mérkőzést és ez sajnos a Putnoknak sikerült. A 72. percben, egy bal oldali szabadrúgást követően nem tudtunk felszabadítani és a nagy kavarodást kihasználva Katona a kapufa segítségével, védhetetlenül lőtt a hálónkba.
A bekapott gól után kihasználtuk mindkét cserelehetőségünket. Előbb Balogh Gabi érkezett Lipusz Norbi helyett, majd Pap Zsolti léphetett pályára "Kokót" váltva. Ekkor a vendégek már teljesen visszahúzódtak a saját tizenhatosuk elé, hogy tartsák az eredményt, mi pedig próbáltunk mindent bevetni a gólszerzés érdekében. Több nagy helyzetünk is volt, de közelről vagy kapu fölé fejeltünk, vagy a gólvonalról tisztáztak a védők, vagy pedig keresztbe rúgtuk a labdát az ötös sarkáról.

A csapat sokat tett azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerje, de sajnos a helyzetek kimaradtak, így a Putnok ismét 3 ponttal távozhatott Tiszaújvárosból.

Viszont nincs idő siránkozni! A jövő héten ismét komoly feladat vár ránk a jó erőkből álló Nyírbátor vendégeként. Bízunk a fiúkban és reméljük, hogy idegenben sikerül megszereznünk a 3 pontot. 

Hajrá Újváros!

Edzői nyilatkozatok:

Gerliczki Máté: Az első félidőben 4, a másodikban 3 hatalmas helyzetünk volt, jobban játszottunk ellenfelünknél, de mégis a Putnok nyert. Jóval idegesebbek lehetnénk, ha ma nem mutattunk volna semmit. Jó csapatunk van és ezt be is fogjuk bizonyítani.

Jók: Illés, Kapacina, Fodor

 

Koszta Péter: Tipikus egy gólos mérkőzésen szerencsére nekünk sikerült bevinni a győztes találatot.

Jók: Csicsvári, Zimányi Á., Illés, Katona

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

Gratulálunk Bodolai József, "Bodi"-nak a kitüntetése alkalmából!

Tiszaújváros képviselő-testülete augusztus 20-a alkalmából önkormányzati kitüntetésként Bodolai József labdarúgónak Szent István Emlékérmet adományoz.
Ezúton gratulálunk és büszkék vagyunk rád, méltán lehetsz példaképe a mai fiataloknak!

Figyelem! A Bozsik csapatoknak is kezdődik a felkészülés! Toborzó!

Lassan a nyár végéhez közeledve a Bozsik utánpótlás csapatok is megkezdik a felkészülést.

Nem tudjuk megtörni a putnoki átkot!

Szombaton 17:30 órakor került sor az NBIII. Keleti csoportjának 1. fordulójára, amelynek keretén belül a megyei rivális Putnok FC gárdáját fogadtuk.
Képek a mérkőzésről>>

Bajnokság ​előtti ​utolsó beharangoz​ó,​ 20 éves ​élmények felelevenítésével

A hétvégén megkezdődik a 2017-2018-as NB III-as pontvadászat.​ A kedves szurkolóinknak 20 éve készült ​és azóta nem publikált 20 fotóval (köszönet Bartók Istvánnak) kívánunk kedvet csinálni ahhoz, hogy minél nagyobb számban kilátogassanak az új szezon első hazai mérkőzésére, melyet a "mumus" Putnokkal játszik a csapatunk.

NB II-es meccs Tiszaújvárosban

Információnk szerint, az NB II. 2. fordulójában most vasárnap 17.30-kor megrendezésre kerülő KBSC - VÁC FC mérkőzés a Tiszaújváros Sportcentrumban belépőjegy vásárlása nélkül tekinthető majd meg.

Főpróba, Kera búcsúztatásával

A 2017-2018-as NB III. Keleti csoport rajtja előtti utolsó edzőmérkőzést a megyei I-es Fehérgyarmat gárdájával játszotta csapatunk a tikkasztó hőségben.

Vezetőedzői értékelés a felkészülés végéhez közeledve

A 2017-2018-as NB III-as bajnokság hamarosan megkezdődik, a várakozás a korábbiakhoz hasonlóan jelentős Tiszaújvárosban. Interjú Gerliczki Máté vezetőedzővel.

2017. augusztus 18. péntek
Ilona, Ilka

Tabella

 1. Balassagyarmat 1 3
 2. Cigánd SE 1 3
 3. ESMTK 1 3
 4. Putnok FC 1 3
 5. Gyöngyös 1 1
 6. Jászberény 1 1
7. Monori SE 1 1
 8. Salgótarján 1 1
9. Debreceni EAC 1 1
 10. MTK II. 1 1
 11. Tállya KSE 1 1
 12. Tiszafüred 1 1
 13. FC Tiszaújváros 1 0
 14. Füzesgyarmat 1 0
15. Nyírbátor FC 1 0
 16. DVTK II. 1 0
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711