Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Bajnokok csatlakoznak majd a csapathoz!

Lipusz Norbert és Kovács Péter elméletben már igent mondtak a Termálfürdő FC Tiszaújváros hívó szavára, habár június végéig még szerződés köti őket a bajnokcsapat Kazincbarcikához. Így Gerliczki Máté vezetőedző 7 tapasztalt tervezett igazolásából 5 teljesülni látszik, már a felkészülés megkezdése előtt.

 

Norbert 31 éves, Diósgyőrben nevelkedett bal oldali támadó, aki több, mint 50 mérkőzésen szerepelt a DVTK-ban a magyar élvonalban és 2 gólt is szerzett. Később közel 100 NB II-es mérkőzésen 12 gólt ért el (Dunaújváros, Mezőkövesd, Cegléd, KBSC), míg a múlt szezon bajnokcsapatában 10 mérkőzésen 2 gól van a neve mellett.

Fontos az utánpótlás nevelés szempontjából, hogy az NB I-es tapasztalattal rendelkező Norbert utánpótlás edzőként is dolgozik majd az egyesület keretein belül.

Péter 32 éves, védekező középpályás és nyerő típusú játékos, akit már nem kell bemutatni Tiszaújvárosban, hiszen pont egy évvel ezelőtt innen került vissza a Kazincbarcikához és a bajnokcsapat kapitányaként vagy helyetteseként összesen 24 mérkőzésen 1 gólt szerzett. Fontos megemlíteni, hogy Péter korábbi sikereit is a KBSC játékosaként érte el, hiszen közel 200 NB II-es mérkőzésen játszott ott és 23 gól fűződik a nevéhez.

Ezúton kívánunk Péternek és Norbertnek is sérülésmentes felkészülést és sok sikert a következő szezonban.
Hajrá Újváros!

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

A tökéletes nem itt kezdődik

Az NB III-as csoportellenféllel szemben a mai edzőmérkőzés elérhette volna a célját a fizikai terhelés szempontjából, de sajnos Orosz kivételével összességében gyenge volt a csapat minden ponton és szempontból.

Pap Zsoltra hiába vártunk, talán majd a későbbiekben

A korábbi gólkirályunk fia, Pap Zsolt a tegnapi napon nyaralásából visszatérve először érthető módon korábbi csapatánál, a DVSC-nél jelentkezett játékra, attól függetlenül, hogy egyesületünk is szeretné a soraiban tudni.

Szalóczy is hivatásos játékos Diósgyőrben

A múlt évben szerződtetett Ternován után, idén a 18 éves Szalóczy Dávid, vagyis újabb korábbi tiszaújvárosi nevelés kapott hivatásos labdarúgói szerződést az NB I-es DVTK-nál.

A csapatjátékot építeni, hibákat javítani van még idő

Egy nehéz második felkészülési hét zárásaként az NB II-re készülő KBSC ellen voltak biztató jelek a játékban, de még nagyon sok munka vár a csapat tagjaira a következő 4 hétben és a hibákat is javítani kell.

Bucz a keretben - közel 15 év után újra

Bucz Bence is csatlakozott a Termálfürdő FC Tiszaújváros keretéhez.

Megvan a csoportbeosztás

Nincs nagy meglepetés a 2017/2018-as NB III. Keleti csoport beosztásában.

Továbbra is kiemelten fontos az utánpótlásnevelés

A nyári szünet az utánpótlás nevelés szempontjából sem uborkaszezon. A következő szezonban az egyes csapatokat a következő edzők fogják irányítani és a felkészülés megkezdésének időpontjai is ismertek már.

2017. július 21. péntek
Dániel, Daniella

Tabella

 1. Cigánd SE    
 2. Monori SE    
 3. Jászberényi FC    
 4. MTK II.    
 5. DVTK II.    
 6. Putnok FC    
7. Tállya KSE    
 8. Gyöngyös    
9. Salgótarján    
 10. ESMTK    
 11. Nyírbátori FC    
 12. Tiszafüred    
 13. FC Tiszaújváros    
 14. DVSC DEAC II.    
15. Füzesgyarmat    
 16. Balassagyarmat    
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711